NM del 1 - combined

 NM i combined foregikk oppe på Vierlifjellet i flott vintervær. Løypene var litt lenger enn vanlig. Vanlig er 7,5 km per runde, etter beregninene var disse ca. 9 km.
Pluto gikk et kjempebra løp, uten tull og med god innsats hele veien til tross for at han ikke var trent for mer enn 15 km. En god start på sesongen for Pluto og meg.


  
Fellesstart kvinner 16 år+

  
Ane Skjønsberg er først ut fra start.                                                    Pluto og meg midt i bildet.

  
Ane i ensom tet. Pluto og meg helt til høyre.

  
Karoline R. Haraldsen i pit-stop, Kathrine Fjellstad på vei inn.              Pluto og jeg på vei inn i pit-stop.

  
Vi ble først ut fra pit-stop, med Ann-Karin og Hermann rett etter.       Prøver å feste strikken i beltet.

  
Og så var vi ute på runde to.                                                                Ann-Karin og meg i ledelse, etterfulgt av Kathrine og Karoline H.

  
Kathrine Fjellstad inn til gull.                                                                  Pluto og meg på vei inn til sølv.

 

 

 


  
Karoline Riiser Haraldsen og Joker inn til bronse.                                 Ann-Karin Huseby og Hermann inn til 4. plass.

  
Herrenes fellesstart.                                                                             Andreas Fossnes midt i bildet, Jørgen Mæland til venstre for
                                                                                                              Andreas, Sigbjørn helt til venstre.

  
Gaute Brattli med røde bein.

  
Andreas Fossnes på vei inn til pit-stop.                                               Andreas og Ask på vei ut på runde nummer to.

  
Sigbjørn starter friskt på runde 2.                                                         Andreas inn som ensom majestet.

  
Jørgen Mæland og Frank inn til sølv.


  
Sølv; Karoline Conradi Øksnevad. Gull; Kathrine Fjellstad.                   Sølv; Jørgen Mæland. Gull; Andreas Fossnes.
Bronse; Karoline Riiser Haraldsen.

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

Sponsors:

Supporters:

 

Karoline Conradi Øksnevads hjemmeside